Zašto Antrax?

Zašto Antrax?

ANTRAX IT OBLIK TOPLINE

 

Grijači elementi, grijani držači za ručnike, kamini: toplina ulazi u ambijent vašeg doma  na različite načine i na forme sve inovativnije, izražavanja u istraživanju, projektiranja i dizajna.

Antrax IT – tvrtka  osnovana prije nekoliko godina i specijalizirana u proizvodnji radijatora i kamina –zacrtao je kvalitetu kao primarni fokus svojih aktivnosti u skladu sa najsuvremenijim proizvodnim tehnologijama i oslanjajući se na suradnju međunarodno poznatih dizajnera kao što su Andrea Crosetta, Dante O. Benini Luca Gonzo, Francesco Lucchese, Massimo Iosa Ghini, Matteo Thun i Antonio Rodriguez, Simone Micheli i Peter Rankin.

Dva izbora nagrađena važnim rezultatima i ne samo komercijalni i za tržište – u samo četiri godine, marka je ostvarila međunarodni ugled , linije proizvoda su se poduplale – ali i službenog priznanja međunarodne zajednice dizajna, o čemu svjedoče izvješća i nagrade dodijeljene  proizvodima, u tijeku  talijanskih i stranih događaja.

To je slučaj zaTubone, radijator jednostavan i jasan, dizajnirao Andrea Crosetta: prva nagrada na međunarodnom industrijskog dizajna ‘Bañeo 2007’, u organizaciji Sajma Valencije u povodu ‘Cevisama’; Unindustria nagrađen priznanjem Oderzo, Tubone također je izabran od strane Index ADI dizajna 2006. i dobio Compasso d’Oro Adi tijekom 21. izdanja nagrade.

Višefunkcionalnost također konotira radijator Saturn & Moon, dizajnirao Peter Rankin  ‘najbolji dizajn 2006 “: sferni element zračenja (verzija Mjesec) i plastičnog izgleda skulpture ali zahvaljujući sastavnom ručkom, postaje praktičan nosač ručnika (Saturn) ,

Svestranost i elegancija su obilježja za Vu, dizajnirao Massimo Iosa Ghini, inovativno rješenje prilagođeno suvremenom životu. Vu je izložen “Neue Sammlung ‘nove zbirke primijenjene umjetnost na galeriji slika Bavarskom Monaku, u kojoj se danas nalazi oko 60.000 objekata industrijskog dizajna, grafičkog dizajna i izrade, što je jedan od vodećih umjetničkih muzeja dvadesetog stoljeća ,

Zero-osam, dizajnirao Francesco Lucchese, rođen iz novog koncepta radijatora koji dodaje funkcionalnost estetike i emocija vezanih za njegovu uporabu i posjedovanja. Radijator je izabran za Index ADI dizajna 2008, on je dobio Dizajn Plus Award 2009 u 2010. i Red Dot Design nagradu.

Zajedno sa Vu , Moon ,Tubone i ostali radijatori Antrax IT, Zero-Otto je ubačen na izlaganju ‘Totalno Rad: Karim Rashid radijatori’ postavljena u 2009. na MAD Muzeju za umjetnost i dizajn u New Yorku.

Unatoč svojoj mladosti, Antrax je  između vodećih tvrtki u području grijanja “autorskog”, izraz vitalnosti nesporno i neusporediv made in Italy .

Dinamika koja se također očituje u aktivnostima vezanim za komunikaciju, kao što su sudjelovanje na međunarodnim sajmovima, događanja, izložbi, itd

U posljednjih nekoliko izložbi tvrtka je uvela dvije nove radijatore, Oreste & Emma od Andrea Crosetta, par vrlo ikonografskih radijatora dizajnirani za zagrijavanjem s daškom radost, i Teso od Dante O. Benini Luca Gonzo, vrući putni partner , diskretan, pomirljiv, u službi reda, ali i navodna kuka providonosti i neočekivanog poremećaja.

U listopadu 2009. godine  otvorio se  novi prostor Antrax IT Atena koja je prva u nizu novih flagship dućana tvrtka namjerava otvoriti u većim europskim gradovima, a kasnije  u Americi i na Dalekom istoku.

antrax logo

1172x365_13287

 

GLAVAŠ d.o.o. PONUDA