0.00 (0.00 kn)

O nama

Početna
O nama

O nama

Smještena je na području Sv.Lovreča na adresi Limska 4a, 12km od Poreča te se nalazi u privatnom vlasništvu. Danas zapošljava 12 radnika u stalnom porastu. Glavaš d.o.o. u kontinuitetu uspješno posluje od svog osnivanja, te je jedna od prvih tvrtki na području Istraske županije koja se specijalizirala za u sektoru grijanja i hlađenja,te jedna od vođećih firmi u Hrvatskoj u prodaji kamina i sustava na pelete.
Kroz proteklih godina učinkovito smo rješavali zahtjeve velikog broja kupaca, te brižno izgrađivali dobre odnose sa svojim partnerima koji ujedno predstavljaju i najbolji jamac naše kvalitete i poslovnosti, a zahvaljujući kojih Vam nudimo asortiman sa preko 50 000 artikala po najpovoljnijim cijenama. Tvrtka Glavaš d.o.o. kao takva distribuira u Hrvatskoj više svijetsko poznatih brendova: Piazzetta, Nordica, Mcz, Mitsubishi, Toshiba, Daikin, Fujitsu, Vaillant, Bosch, Ariston itd.

Tvrtka Glavaš d.o.o. osnovana je 1991. i djeluje na tržištu punih 28 godina.

Razvili smo mogućnost ponude koji zadovoljava svaku želju i potrebu kupca uzeći u obzir kvalitetu, design i cijenu. Bitan čimbenik koji nas prepoznaje i razlikuje od drugih je servis i garancija koje nudimo našim kupcima godinama nakon kupljenog proizvoda iz bilo kojeg našeg asortimana. Dođite i uvijerite se sami,otići ćete kući zadovoljni. Vaš Glavaš d.o.o.

Hvala Vam na povjerenju! 
Vaš Glavas.hr

Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset