0.00 (0.00 kn)

Uvjeti dostave za narudžbe putem web shopa

Početna
Uvjeti dostave za narudžbe putem web shopa

Uvjeti dostave za narudžbe putem web shopa

U ponudi imamo nekoliko načina preuzimanja kupljenih proizvoda, ovisno o odabranoj opciji tijekom kreiranja narudžbe ili u razgovoru sa prodajnim osobljem. Kupac osobno može preuzeti naručenu robu u skladištu Glavas.hr-a tijekom radnog vremena, ali uz obaveznu prethodnu najavu kako bi se naručeni proizvodi i potrebna dokumentacija (dostavnica, račun) mogla pripremiti za preuzimanje.
Isporuka naručenih proizvoda preko web stranice www.glavas.hr odvija se na jednoj adresi i to onoj koju je kupac odredio prilikom kreiranja narudžbe na web stranici ili u komunikaciji sa prodajnim osobljem. Isto tako naručene proizvode dostavljamo putem službene dostave glavas.hr-a ili putem dostavne službe. Kupac će pravovremeno biti informiran o terminima dostave. Ukoliko kupac ne preuzme narudžbu u dogovoreno vrijeme, dostava će se ponoviti u prvom sljedećem slobodnom terminu, sve u dogovoru sa kupcem.
Cijena dostave na jednu adresu za proizvode naručene putem web shopa i to za područje Republike Hrvatske iznosi 5,00 €. Dostava za narudžbe iznad 70,00 € je besplatna. Naručeni proizvodi dostavljaju se u originalnom tvorničkom pakiranju, zaštićenu u skladu s pravilima poslovanja i prometa kemijskih sredstva.
Ovi uvjeti dostave vrijede isključivo za narudžbe putem web shopa www.glavas.hr.

Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset