0.00 (0.00 kn)
Početna
PANEL SUNPOWER MAXEON 6 MAX6 435W AC S MICROINVERTEROM
Akcija!
Sale!

PANEL SUNPOWER MAXEON 6 MAX6 435W AC S MICROINVERTEROM

Original price was: 688.00€ (5,183.74 kn).Current price is: 619.00€ (4,663.86 kn).

SKU: CLN10896 Kategorije: ,

Opis

Predstavljamo potpuno novi solarni panel Sunpower Maxeon 6 AC s bijelom pozadinom, dizajniran za maksimiziranje izlazne energije kroz performanse pri visokim temperaturama i maksimiziranje konverzije slabog osvjetljenja tijekom oblačnog vremena.

Sunpower i Enphase Energy udružili su se kako bi ponudili najkvalitetniji i najučinkovitiji proizvod u solarnoj industriji: savez najmoćnijeg stambenog solarnog panela s najnaprednijom inverterskom tehnologijom na svijetu . Uz renomiranu Maxeon tehnologiju tvrtke , Sunpower Maxeon 6 AC postiže proizvodnju energije bez premca u industriji, zadržavajući svoje prednosti uštede zahvaljujući rekordnoj učinkovitosti i pouzdanosti solarnog panela. S maksimalnom izlaznom snagom od 435 W, sigurno ćete izvući maksimum iz svojih sustava.

Zahvaljujući međusobno povezanim ćelijama na poleđini ćelija, solarni panel Sunpower Maxeon 6 AC 435 W  može proizvoditi energiju u bilo kojem vremenu (ujutro, navečer, oblačno), s višenamjenskim ćelijama koje omogućuju ojačanu vezu protiv korozije i nemojte se slomiti. Osim toga, zaštita na točkama pregrijavanja naziva se "Hot-Spot Protection".

Također, iskoristite prednost vodećeg jamstva Sunpower solarnog panela i procijenjenog vijeka trajanja od 40 godina. Zahvaljujući tome, Sunpower Maxeon 6 AC 435 W  dolazi s jednim od najviših jamstava za solarne panele, budući da solarni panel ima 40-godišnje jamstvo. to je zahvaljujući njegovoj kvaliteti, kao i poboljšanjima ploče u usporedbi s prethodnim modelom, Sunpower Maxeon 5 AC.

 

Jamstvo: 40 godina

Zbog visoke kvalitete solarnog panela, Sunpower Maxeon 6 AC 435 W solarni panel s bijelom pozadinom je podržan Sunpowerovim 40-godišnjim jamstvom za panel, koje se temelji na testiranju i terenskim podacima iz više od 33 milijuna Sunpower Maxeon panela raspoređenih diljem svijeta .

Što se tiče tvornički integriranog Enphase IQ7A mikroinvertera, on dolazi s 25-godišnjim ograničenim jamstvom na proizvod koje pokriva Enphase.

 

Integrirani mikroinverter

Sunpower Maxeon 6 AC 435 W solarni panel White Background dolazi integriran s Enphase IQ7A mikroinverterom. To osigurava vrhunske performanse vašeg solarnog sustava i pouzdanije je od tradicionalnih instalacija solarnih panela. Integrirani Enphase mikro-inverter eliminira sve gubitke koji se mogu pojaviti između panela i mikro-invertera, kao i rizike od loše instalacije mikro-invertera. S preko 15 godina iskustva u industriji mikroinvertera, Enphase je jedan od vodećih svjetskih proizvođača mikroinvertera.

Maksimalna proizvodnja električne energije

Sunpower Maxeon 6 AC 435 W solarni panel White Background jamči minimalnu izlaznu snagu od 98,0% u prvoj godini u stvarnim uvjetima, uzimajući u obzir djelomičnu sjenu i visoke temperature. Osim toga, s ugrađenim revolucionarnim mikroinverterom Enphase izbjegavate gubitke koji se mogu pojaviti između ploče i mikroinvertera, što znači da ćete proizvesti više energije od prosječne konfiguracije solarnog sustava.

 

Jednostavan za postavljanje

Sunpower Maxeon 6 AC 435 W solarni panel White Background dolazi s Enphase mikroinverterom ugrađenim u tvornici, što znači da ne morate ručno instalirati mikroinverter prilikom instalacije vašeg sustava. Zbog toga su smanjene šanse za lošu instalaciju, a to ga čini odličnom opcijom za kupce koji traže ploču jednostavnu za instalaciju.

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PANEL SUNPOWER MAXEON 6 MAX6 435W AC S MICROINVERTEROM”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Povezani proizvodi

Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset