0.00 (0.00 kn)
Početna
PANEL S CRNIM OKVIROM TRINA SOLAR 435 W VERTEX S+ N-TYPE
Akcija!
Sale!

PANEL S CRNIM OKVIROM TRINA SOLAR 435 W VERTEX S+ N-TYPE

Original price was: 194.40€ (1,464.71 kn).Current price is: 174.90€ (1,317.78 kn).

SKU: CLN10866 Kategorije: ,

Opis

PV modul Trina 435 W iz serije Vertex S+ izrađen je od monokristalnih ćelija sa silicijskim slojem od 210 mm u i-TOPcon N-type tehnologiji. Vertex S+ ima nekoliko inovativnih značajki dizajna koje mu omogućuju postizanje velike snage. Savršen temperaturni koeficijent i niska učinkovitost zračenja osiguravaju još veću snagu. Osim toga, zahvaljujući vezama visoke gustoće, učinkovitost Vertex S+ može doseći do 22,3%.

Tehnologija s više sabirnica koja se koristi u modulima Trina Vertex S+ kombinira napredno rezanje bez razaranja i tehnologiju inkapsulacije visoke gustoće. Također je odgovoran za povećanu apsorpciju svjetlosti i savršeno odgovara stanicama s velikom površinom. Integracija tehnologije omogućuje Vertexu postizanje veće snage i učinkovitosti proizvodnje energije po vatu.

Ćelije N-tipa izrađene su od fosfora, što im omogućuje manju stopu degradacije snage, što se odražava na veću učinkovitost tijekom godina korištenja, što rezultira većom uštedom. Zahvaljujući ovoj tehnologiji proizvođač daje 30-godišnje jamstvo na energiju koju proizvode Trina Vertex S+ moduli.

Fotonaponski moduli Vertex S + TSM-NEG9R.28 sastoje se od 144 monokristalne ćelije smještene u okvir debljine 30 mm izrađen od anodizirane aluminijske legure, s prednje i stražnje strane obložen toplinski ojačanim staklom visoke transparentnosti debljine 1,6 mm. Moduli imaju 25-godišnje jamstvo na proizvod i 30-godišnje jamstvo na performanse.

Priključne žice koje dolaze iz ormara s oznakom IP68 završavaju se s MC4 konektorom.

Dodatne informacije

Težina 30 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PANEL S CRNIM OKVIROM TRINA SOLAR 435 W VERTEX S+ N-TYPE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Povezani proizvodi

Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset