0.00

Otkrijte Clivet Sinergy: budućnost pametnih kuća uz 100% obnovljivu energiju

Početna
Otkrijte Clivet Sinergy: budućnost pametnih kuća uz 100% obnovljivu energiju
novosti

Otkrijte Clivet Sinergy: budućnost pametnih kuća uz 100% obnovljivu energiju

Pametne kuće sve više postaju dio svakodnevice, a uz rastuću potrebu za održivim izvorima energije, tehnologija kao što je Clivet Sinergy donosi pravu revoluciju u području kućnih energetskih sustava. Ovaj inovativni sustav za pohranu energije oslanja se na 100% obnovljive izvore, konkretno solarne panele, čime se omogućava potpuno energetski samostalno kućanstvo.

Kako funkcionira Clivet Sinergy?

Clivet Sinergy osmišljen je da pohranjuje električnu energiju proizvedenu putem solarnih panela tijekom dana, koja se zatim koristi u večernjim i noćnim satima. To omogućuje klimatizacijskim sustavima, poput toplinskih pumpi, da rade autonomno, bez potrebe za dodatnom energijom iz vanjskih izvora. Na ovaj način, kućanstvo može koristiti vlastitu energiju za sve svoje potrebe, što vodi potpunoj energetskoj neovisnosti.

Modularni dizajn prilagođen različitim potrebama

Jedna od ključnih prednosti Clivet Sinergy sustava je njegova modularnost. Ovisno o veličini kuće i energetskim potrebama, sustav dolazi u četiri verzije, s kapacitetom pohrane od 5kWh do 20kWh. To omogućuje prilagodbu i manjim stambenim prostorima, ali i većim rezidencijama koje zahtijevaju veće količine energije. Fleksibilan dizajn omogućuje postavljanje i na otvorenom prostoru, što dodatno olakšava implementaciju u različitim vrstama objekata.

Idealno rješenje za nove i postojeće objekte

Clivet Sinergy nudi rješenje ne samo za nove objekte, već i za one koji već imaju instalirane fotonaponske sustave.

U novogradnji, Clivet Sinergy sustav može se povezati i s mrežom i sa solarnim panelima, čime se omogućuje punjenje baterije tijekom dana, a energetska učinkovitost sustava maksimizira. Kod postojećih objekata, sustav se može jednostavno povezati s kućnom električnom mrežom, uz mogućnost integracije s već postojećim inverterima. Poseban ulaz posvećen solarnim panelima dodatno povećava proizvodni kapacitet, omogućujući veći stupanj autonomije.

Clivet Smart Living – sveobuhvatno rješenje za udobnost i energetsku učinkovitost

Clivet Sinergy dio je šireg sustava Clivet Smart Living, koji je osmišljen kako bi omogućio cjelovito upravljanje energijom i udobnošću u kući. Ovaj sustav integrira različite tehnologije, uključujući:

  • Toplinske pumpe poput Edge EVO 20.0 Spera EVO 2.0, koje koriste ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo R32 i omogućuju grijanje, hlađenje te proizvodnju tople vode.
  • Sustav za pročišćavanje i obnavljanje zraka ELFOFresh EVO, s aktivnim termodinamičkim povratom i elektroničkom filtracijom, osigurava svježi zrak u svakom trenutku.
  • Pametni termostati omogućuju postavljanje optimalne temperature u svakoj sobi, a integrirani tihi terminali ELFORoom 2 i MOOD, certificirani prema Eurovent standardima, dodatno povećavaju komfor.

Centralizirano upravljanje za maksimalnu učinkovitost

Jedna od glavnih prednosti Clivet Sinergy sustava je mogućnost centraliziranog upravljanja putem Control4 NRG sustava. Ovaj sustav omogućuje sinkronizaciju svih povezanih elemenata, kao što su grijanje, ventilacija i klimatizacija, kako bi se postigla maksimalna energetska učinkovitost i udobnost. Upravljanje cijelim sustavom može se vršiti putem Clivet Eye aplikacije, koja omogućuje korisnicima praćenje i kontrolu svih aspekata njihovog sustava jednostavno putem pametnog telefona, bez obzira gdje se nalazili.

Zašto Odabrati Clivet Sinergy?

Clivet Sinergy nije samo rješenje za pohranu energije, već i ključna komponenta za stvaranje energetski neovisnog doma. Njegova fleksibilnost i jednostavna instalacija, kao i mogućnost integracije s već postojećim sustavima, čine ga idealnim rješenjem za svako kućanstvo koje želi smanjiti troškove energije i osigurati dugoročnu održivost. Kombinacijom solarne energije i napredne tehnologije upravljanja, Clivet Sinergy donosi značajnu uštedu energije, dok u isto vrijeme smanjuje emisije stakleničkih plinova.

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset