0.00 (0.00 kn)

Novosti u našem asortimanu - Clivet električne dizalice topline

Početna
Novosti u našem asortimanu - Clivet električne dizalice topline
novosti

Novosti u našem asortimanu - Clivet električne dizalice topline

Više od tri desetljeća, tvrtka Clivet stoji na čelu tehnologije dizalica topline, nudeći inovativna rješenja koja pomažu korisnicima ostvariti znatne uštede energije uz istovremeno poštivanje okoliša. Njihova posvećenost očuvanju planeta i tehnologiji dizalica topline čini ih liderima u industriji.

Poštivanje Okoliša i Ušteda na Računima

Jedan od ključnih razloga zašto se dizalice topline sve više koriste jest njihova izvanredna energetska učinkovitost i pozitivan utjecaj na okoliš. Dizalice topline zahtijevaju energiju za rad, ali istovremeno isporučuju više topline u okoliš nego što potroše, što rezultira značajnim uštedama na računima za energiju.

Ova tehnologija koristi besplatnu i obnovljivu toplinu iz zraka, površinskih voda, podzemnih vodonosnika i tla, čineći je ekološki prihvatljivom opcijom. Osim što pomaže u smanjenju troškova energije, dizalice topline također značajno smanjuju emisiju štetnih tvari, doprinoseći očuvanju okoliša.

Energetska Učinkovitost i Udobnost Tijekom Cijele Godine

Clivet dizalice topline ne samo da štede energiju, već i značajno poboljšavaju energetski razred vašeg doma. Ovi sustavi omogućuju vam uživanje u udobnosti tijekom cijele godine, bez obzira na vremenske uvjete. Dizalice topline nisu samo za grijanje, već također pružaju i učinkovito hlađenje tijekom vrućih ljetnih mjeseci.

Što se tiče instalacije, Clivet dizalice topline mogu se postaviti izvan ili unutar vašeg doma, pružajući vam fleksibilnost i jednostavnost ugradnje. Dodatno, ovi sustavi mogu se integrirati s drugim obnovljivim izvorima energije kao što su solarni kolektori i fotonaponski paneli, što dodatno povećava ekološku i financijsku korist.

Split ili Monoblok Sustav - Vaš Izbor

Clivet dizalice topline dolaze u različitim izvedbama, uključujući split i monoblok sustave. Split dizalice topline omogućuju odvojene unutarnje i vanjske jedinice, što optimizira prostor i pruža širok raspon opcija kapaciteta snage. Unutarnje jedinice mogu biti smještene u posebnom kućištu ili bez njega, pružajući vam dodatnu prilagodljivost.

Pakirane dizalice topline, s druge strane, postavljaju se na otvorenom, čime se izbjegava potreba za dozvolom za F-plin. Ovi sustavi također donose izvrsnu razinu udobnosti odmah nakon instalacije.

Neovisno o vašim potrebama i željama, Clivet nudi širok spektar dizalica topline zrak-voda koje će vam pomoći da postignete visoku energetsku učinkovitost i ugodnu klimu u vašem domu.

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset