0.00 (0.00 kn)
Početna
BAXI Alya 8 FS Slim
Akcija!
Sale!

BAXI Alya 8 FS Slim

Original price was: 8,268.00€ (62,295.25 kn).Current price is: 6,614.40€ (49,836.20 kn).

SKU: CLN10354 Kategorije: , ,

Opis

Baxi predstavlja Alya FS Slim, novu liniju podnih inverterskih split toplinskih pumpi zrak-voda koje koriste rashladnu tekućinu R32 s niskim GWP (675).
Raspon se sastoji od 3 modela, s vanjskim jedinicama od 4, 6 ili 8 kW i električnim grijaćim elementom od 3 kW. Nova unutarnja jedinica, zajedno s integriranim spremnikom PTV-a od 190 litara s proizvodnjom PTV-a do 60°C u načinu rada toplinske pumpe i vrlo kratkim vremenima punjenja: 1 h 25 min za jedinicu od 8 kW.
Dizalice topline Alya FS Slim lako se uklapaju u svako kućno okruženje, posebno u velike stanove ili nove domove do 200 m2, a zahvaljujući kompaktnim dimenzijama uređaja, ukupne dimenzije sustava ograničene su na 195x56x58 cm, a budući da svi hidrauličke komponente su na prednjoj strani, proizvod se također može ugraditi u niše 60x60 cm.
S novim dizalicama topline ALYA FS SLIM, Baxi spaja jednostavnost ugradnje i brzinu puštanja u rad: zahvaljujući strukturi okvira sa zabrtvljenim slavinama, hidraulički priključci su jednostavniji i moguće je ugraditi okvir i jedinicu u različitim trenucima.
Asortiman Alya FS Slim postiže učinkovitost jednaku A+++ u grijanju (na niskim temperaturama) i A+ u potrošnoj toploj vodi te ispunjava uvjete za pristup odbicima Ecobonus 65%, Superbonus 110%, Bonus Casa i Conto Termico 2.0.
Kompletan sustav standardno uključuje: cirkulator visoke učinkovitosti, ekspanzionu posudu na strani postrojenja, sigurnosni ventil na strani postrojenja, magnetski filtar, manometar na strani postrojenja, mjerač protoka, vanjsku sondu, termostatski ventil PTV-a, sigurnosni ventil PTV-a, elektroničku anodu na spremniku.

Dodatne informacije

Težina 200 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BAXI Alya 8 FS Slim”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Povezani proizvodi

Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset