0.00 (0.00 kn)

9 razloga zašto odabrati tvrtku Glavaš d.o.o

Početna
9 razloga zašto odabrati tvrtku Glavaš d.o.o
novosti

9 razloga zašto odabrati tvrtku Glavaš d.o.o

Široka ponuda iz asortimana za podna i centralna grijanja, klimatizacijskih i ostalih rashladnih uređaja, peći i kamina, boja i lakova, željezarije i okova, solarnih kolektora i opreme te spremnika, cijevi i spojnica zadovoljit će potrebe i želje svih naših kupaca. Svi uređaji kupljeni u našim poslovnicama imaju važeći garancijski period od najmanje 2 godine koji će osigurati kupcima dugotrajnost i kvalitetu proizvoda.

fan coil_glavas

Educirano i stručno osoblje pomoći će vam oko odabira, pružiti vam sve potrebne informacije i za vas obaviti usluge montaže te po potrebi i servisiranja uređaja. Tvrtka Glavaš d.o.o  osigurava podršku i besplatne savjete na broju 091/625 6944 što je samo jedna od pogodnosti za sve kupce. Komunikacija s kupcima nam je itekako važna stoga nam se obratite s povjerenjem, a mi ćemo učiniti sve kako bismo vam olakšali odabir i odgovorili na sva vaša pitanja.

Pored toga, s više od 20 godina iskustva i uspješnog poslovanja, svim našim kupcima jamčimo  brzu isporuku proizvoda i profesionalno obavljanje usluga.

Također, većina je proizvoda u ponudi dostupna i raspoloživa odmah kako bismo dodatno skratili vrijeme isporuke i pružili našim kupcima vrhunsku uslugu. Posebno je zanimljivo to što se u poslovnici tvrtke Glavaš d.o.o nude sve vrste plaćanja, a dodatna pogodnost je i naš posebno dizajnirani web-shop.

Odaberite kupovinu po vašoj mjeri i posjetite poslovnicu Glavaš d.o.o na adresi Limska bb, na području Sv. Lovreča.

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset