0.00 (0.00 kn)

Akcijske cijene i popusti na sve vrste kamina i peći

Početna
Akcijske cijene i popusti na sve vrste kamina i peći
novosti

Akcijske cijene i popusti na sve vrste kamina i peći

Hladniji dani sa sobom uvijek povlače pitanje grijanja i spremnosti da na što bolji način odgovorite niskim temperaturama. Tvrtka Glavaš s više od 25 godina iskustva u opremanju prostora sustavima grijanja raznih vrsta, nudi vam širok izbor peći na pelete, ali i kamina i peći na kruta goriva koji će sasvim sigurno zadovoljiti sve vaše želje i potrebe.

Uživajte u promotivnim cijenama kamina i svih vrsta peći uz zajamčenu kvalitetu, dugotrajnost i pouzdanost. Iskoristite stoga ove predsezonske popuste i opremite svoj dom modernim i učinkovitim sustavom grijanja koji vas neće iznevjeriti kada dođu niske temperature.

Odaberite peći na pelete koji će vam osim potpunog komfora i savršene regulacije topline, osigurati i dodatne uštede, s obzirom na to kako pelet ubrajamo među trenutno najjeftinije energente, a u ponudi su i kamini raznih dimenzija i modernog dizajna, također na pelete ili kruta goriva, koji će stvoriti jedan poseban, prirodni ugođaj topline u vašem domu. Priuštite si ekonomično, efektivno i ekološki čisto grijanje prostora uz kamine i peći renomiranih svjetskih proizvođača.

Posjetite poslovnicu tvrtke Glavaš na adresi Limska 4a u Sv. Lovreču, uživajte u posebnim akcijskim cijenama koje smo priredili samo za vas i dočekajte zimu potpuno spremni.

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset