0.00 (0.00 kn)

Antrax radijatori - znatno više od topline 

Početna
Antrax radijatori - znatno više od topline 
novosti

Antrax radijatori - znatno više od topline 

Da radijatori nisu samo izvor topline, već i dekorativni element prostora, najbolje dokazuju radijatori poznate tvrtke Antrax IT. Koristeći najsuvremenije tehnologije, vrhunske materijale i virtuoznost poznatih svjetskih dizajnera Antrax se promaknuo u jednog od najistaknutijih proizvođača kreativnih i multifunkcionalnih radijatorskih rješenja. 

Radijatori s potpisom Antrax već godinama su u samom vrhu odabira, kako tržišta, tako i struke, o čemu uostalom svjedoče i brojne prestižne nagrade i priznanja. Model “Saturn & Moon” osvojio je nagradu najboljeg dizajna 2006. godine, iste godine osvajaju i nagradu Indeks ADI dizajna verzijom “Turbone”, koja je osvojila i prvu nagradu na međunarodnom sajmu industrijskog dizajna Baneo 2007 , njihov “Zero-oto” nagrađen je i od strane Indeks ADI dizajna (2008.), ali i na Dizajn Plus Awardsu (2009. i 2010.), a model “Vu” je čak izložen u poznatom njemačkom umjetničkom i dizajnerskom muzeju “Die Neue Sammlung”. Tu su još i razni drugi atraktivni i često nagrađivani modeli koji svojom elegancijom i besprijekornom funkcionalnošću pružaju prostoru jednu sasvim drugačiju dimenziju. 

Dizajnerski radijatori Antrax danas su tako neizostavni dio uređenja svakog prostora koji teži originalnosti i autentičnosti. Kako biste opremili svoj dom ili poslovni prostor vrhunskim Antrax radijatorima sve što trebate napraviti je posjetiti tvrtku Glavaš d.o.o. gdje će vam naše stručno i profesionalno osoblje rado pomoći kod odabira najboljeg modela za vaš objekt i po potrebi osigurati uslugu ugradnje. Ako tražite sofisticirano i moderno rješenje kada su radijatori u pitanju, od talijanskih Antrax IT radijatora teško ćete pronaći bolje. 

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset