0.00 (0.00 kn)

Baxi solarni paketi Comfort +

Početna
Baxi solarni paketi Comfort +
novosti

Baxi solarni paketi Comfort +

 

Baxi je jedan od vodećih europskih brendova kada su u pitanju sustavi za grijanje i integrirani sustavi s obnovljivim izvorima energije. Njihovo dugogodišnje, gotovo stoljetno iskustvo u proizvodnji i distribuciji sustava za grijanje, kasnije i solarnih rješenja, jamac su besprijekorne kvalitete i dugotrajnosti kupljenih proizvoda.

U ponudi tvrtke Glavaš d.o.o. stoga smo za vas pripremili pakete proizvoda Baxi Comfort + koji uključuju sve što vam je potrebno za instalaciju sustava za solarno grijanje tople sanitarne vode. Baxi solarni paket Comfort + sadrži kvalitetno izrađen kolektor SB20+V uz koji dolazi i posebni, 200-litarski spremnik za vodu, solarna stanica, ekspanzijska posuda, odzračni pribor, pribor za ekspanzijsku posudu te montažni set za jedan kolektor na ravni ili kosi krov.

Zašto odabrati solarni paket Baxi Comfort+? Sunce je neiscrpan izvor energije koji nema nepovoljne klimatske utjecaje, a Baxi solarni kolektori i prateća oprema izrađeni su tako da iskorištavaju maksimum te sunčeve energije, pretvaraju ju u toplinu, a potom vrše zagrijavanje vode kako bi cijelo kućanstvo bilo posrbljeno toplom sanitarnom vodom. Odabirom Baxi solarnih panela dobit ćete pouzdan sustav opskrbe toplom vodom s kojim ćete moći uštedjeti i do 65% energetskih troškova za grijanje sanitarne vode.

Posjetite izložbene salone tvrtke Glavaš d.o.o i potražite Baxi solarne pakete po povoljnim cijenama i to već od 10.990,00kn.

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset