0.00 (0.00 kn)

CentroPelet – moderne sobne peći na pelete  

Početna
CentroPelet – moderne sobne peći na pelete  
novosti

CentroPelet – moderne sobne peći na pelete  

Peći na pelete sve su popularnije rješenje za grijanje prostora zbog brojnih prednosti koje sa sobom donose, prvenstveno komfora, ekonomičnosti, ali i ekološke osviještenosti. Tvrtka Glavaš d.o.o s dugogodišnjim iskustvom u opremanju objekata sustavima grijanja iz svoje široke ponude peći i kamina izdvaja CentroPelet Z6, Z12 i ZR12 sobne peći na pelete renomiranog hrvatskog proizvođača Centrometal.

CentroPelet Z serija toplozračnih sobnih peći na drvene pelete predstavlja spoj atraktivnog, modernog, ali i funkcionalnog dizajna, i nameće se kao idealno rješenje za grijanje prostora. Izrađene od visokokvalitetnih materijala uz pomoć najsuvremenijih tehnologija, CentroPelet peći postižu visoku učinkovitost te jamče dugotrajnost.

Uz modele CentroPelet Z12 i ZR12  serijski dolaze i daljinski upravljači pomoću kojih se vrlo jednostavno i lako može upravljati načinom rada peći, dok se za model Z6 daljinski upravljač može posebno naručiti, a upravo ta lakoća i jednostavnost korištenja, održavanja, pa čak i ugradnje, čini ih savršenim izborom za svako kućanstvo.

Posjetite izložbeni centar tvrtke Glavaš d.o.o i odaberite kvalitetne i pouzdane sobne peći na pelete CentroPelet i opremite svoj dom vrhunskim sustavom za grijanje.

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset