0.00 (0.00 kn)

Dočekajte Novu godinu s novom peći ili kaminom po posebnim akcijskim cijenama

Početna
Dočekajte Novu godinu s novom peći ili kaminom po posebnim akcijskim cijenama
novosti

Dočekajte Novu godinu s novom peći ili kaminom po posebnim akcijskim cijenama

Sve što je potrebno za savršen novogodišnji doček u dvoje jest otvoreni plamen iz kamina koji će stvoriti najbolji romantični ugođaj. Tvrtka Glavaš d.o.o. stoga vam nudi posebne akcijske pogodnosti kako biste u Novu godinu dočekali u toplini svog doma opremljenog kvalitetnim pećima i kaminima renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Piazzetta, MCZ, Nordica, Centrometal i brojni drugi.

Za vas smo pripremili čak 20% posto popusta na sve kamine i peći iz naše ponude s kojima nećete morati strahovati od niskih temperatura. Potražite peći i kamine na kruta goriva ili pak pelete koji se ističu elegantnim dizajnom i visokom funkcionalnošću i zamijenite svoj postojeći sustav grijanja ili odaberite sasvim novi način regulacije topline u svom domu. S novim kaminom, ili pak novom peći, dat ćete svom prostoru jedan novi izgled te istovremeno osigurati i maksimalnu iskoristivost energenata, te samim time otvoriti prostora za uštede.

Posjetite poslovnicu tvrtke Glavaš d.o.o. ili pretražite naš online katalog na https://glavas.hr/proizvodi-3/ i izaberite peć ili kamin, ovisno o svojim potrebama i željama, i to po cijenama sniženim za 20 posto.

Vesele blagdane i sretnu Novu godinu želi vam Glavaš d.o.o – vaš pouzdani partner u opremanju doma kvalitetnim sustavima grijanja.

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset