0.00 (0.00 kn)

Ember 3u1 roštilj od sada i u ponudi tvrtke Glavaš 

Početna
Ember 3u1 roštilj od sada i u ponudi tvrtke Glavaš 
novosti

Ember 3u1 roštilj od sada i u ponudi tvrtke Glavaš 

Ember je poznat kao hrvatski brend specijaliziran za proizvodnju ekskluzivnih kamina na drvo, ali u posljednje vrijeme sve veću pozornost tržišta plijene upravo njihovi vrtni kamini, odnosno roštilji, koji dizajnom, kvalitetom i funkcionalnošću definitivno odudaraju od konkurencije.  

Vrtni roštilj Ember 3u1 pruža opcije vrtnog kamina, roštilja i ražnja sve u jednom, a osim toga odlikuje se gotovo nevjerojatnom lakoćom korištenja i raznolikim načinima pripreme hrane na otvorenom. S obzirom na to kako dolazi na kotačima, možete ga lako premještati ovisno o vlastitim potrebama i željama, a kvaliteta materijala, odnosno obostrano emajlirani lim i elementi od inox čelika, te vrhunska izrada omogućuju izloženost baš svim vremenskim uvjetima i jamče dugotrajnost proizvoda.  

Pored svega, Ember 3u1 ističe se svojim originalnim izgledom stoga će se odlično uklopiti u svako već postojeće uređenje vrta ili terase i poslužiti kao elegantan estetski dodatak, a poseban dizajn sa samoventilirajućom komorom spriječit će isijavanje topline prema van i tako vam istovremeno pružiti dodatnu sigurnost, ali  i kvalitetniju pripremu ukusnih zalogaja. 

Ove vrhunske vrtne roštilje hrvatskog proizvođača Ember kamin d.o.o od sada možete potražiti i u ponudi tvrtke Glavaš i tako opremiti svoj vrt kvalitetom opremom koja će vaše trenutke opuštanja s obitelji i prijateljima te mala gurmanska zadovoljstva prenijeti na sasvim jednu novu razinu.  

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset