0.00 (0.00 kn)

Evo zašto su peći na pelete najbolji izbor grijanja

Početna
Evo zašto su peći na pelete najbolji izbor grijanja
novosti

Evo zašto su peći na pelete najbolji izbor grijanja

Sezona niskih temperatura je pred nama i sve su češće nedoumice i dvojbe oko najboljeg izbora grijanja za kućanstvo, a peći na pelete svojim vrhunskim karakteristikama nameću se kao savršeno rješenje. Visoka funkcionalnost, odlična mogućnost regulacije topline, kvalitetna izrada i zajamčena dugotrajnost.

Peleti se rade od drvnih ostataka koji se prešaju i ne sadrže nikakva dodatna veziva ili kemijska sredstva, a pored toga izgaranje peleta je čistije od onog drveta ili ugljena pa tako možemo govoriti o popriličnoj ekološkoj razlici u korist peći na pelete.

Pored visokih energetskih vrijednosti peleti su ujedno i jedni od najjeftinijih energenata na tržištu pa se stoga ulaganje u novu peć na pelete vrlo brzo isplati. Peći na pelete također imaju integrirane posude koje se pune svakih nekoliko dana, ovisno o potrošnji, a mogu se ugraditi i veće posude koje sadržavaju peleta dovoljno i za nekoliko mjeseci grijanja.

8 jednostavnih razloga zašto odabrati peć na pelete:

  • Iskoristivost peleta je preko 95%
  • Automatsko paljenje i gašenje peći
  • Jeftinije od plina, struje i nafte
  • Ostaci peleta služe kao gnojivo za vrt
  • Estetski lijepog izgleda
  • Automatsko podešavanje temperature
  • Zaboravite na brige oko drva
  • Ekološki prihvatljiv oblik grijanja

Kada su peći i kamini na pelete u pitanju računica je jednostavna – kvalitetno, čisto i ekološki osviješteno, a istovremeno isplativo i pouzdano. Potražite peći i kamine na pelete renomiranih svjetskih proizvođača u poslovnici tvrtke Glavaš d.o. i opremite svoj dom sustavom grijanja na pelete koji će udovoljiti svim vašim potrebama i željama.

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset