0.00 (0.00 kn)

Glavaš d.o.o - Vaš pouzdan partner

Početna
Glavaš d.o.o - Vaš pouzdan partner
novosti

Glavaš d.o.o - Vaš pouzdan partner

Tvrtka Glavaš d.o.o već više od dva desetljeća uspješno posluje na zadovoljstvo brojnih kupaca. Djelujući nedaleko od samog Poreča, na području Sv. Lovreča tvrtka se specijalizirala za opremanje objekata uređajima za hlađenje i grijanje.

Više od 50 tisuća artikala iz širokog asortimana uključuje opremu za centralno i podno grijanje, rashladne uređaje i sisteme, bojlere i spremnike, kotlove i peći na plin i kruta goriva, solarne kolektore i pripadajuću opremu, boje i lakove, hibridne sustave, željezne profile te ostale proizvode od željeza poput okova. Kompletnu ponudu tvrtke Glavaš d.o.o možete pronaći u poslovnici na adresi Limska 4a, Sveti Lovreč, a kupcima je dostupna i online trgovina koja je jednostavna za korištenje i pomaže posjetiteljima pri slaganju svoje idealne kupnje.

Također, stručno i educirano osoblje pobrinut će se za sve vaše upite i pomoći vam oko izbora, ali i osigurati učinkovito izvođenje radova kao što su ugradnje, montaže ili servisi. Prepoznajte i vi kvalitetu usluge i uređaja koja nas je svrstala u sam vrh hrvatskog tržišta. Posjetite našu poslovnicu ili nas potražite na www.glavas.hr i uživajte brojne aktualne pogodnosti i akcije uz jedinstvenu ponudu i vrhunsku uslugu.

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset