0.00 (0.00 kn)

Gree klima uređaji - prave zvijeri koje će sigurno stati na kraj visokim temperaturama!

Početna
Gree klima uređaji - prave zvijeri koje će sigurno stati na kraj visokim temperaturama!
novosti

Gree klima uređaji - prave zvijeri koje će sigurno stati na kraj visokim temperaturama!

Ako vam je ovoga ljeta potreban snažan klima uređaj koji će beskompromisno stati na kraj visokim temperaturama, onda su Gree klimatizacijski uređaji iz ponude tvrtke Glavaš d.o.o. pravi izbor za vas. Pitate se zašto odabrati baš Gree brend? Razloga je i više nego dovoljno. 

Vjerojatno niste znali kako je Gree Electric Appliances najveći specijalizirani proizvođač klima uređaja na svijetu s godišnjim kapacitetom proizvodnje od 60 milijuna kompleta klima uređaja za kućanstva te oko 5,5 milijuna uređaja komercijalne serije, a ističu se i s impozantnom brojkom od čak pet tisuća inženjera koje zapošljavaju i koji su zaslužni za više od 3500 prijavljenih patenata s Gree potpisom. 

Upravo takva jedna impresivna istraživačko-razvojna strategija koja posebnu pažnju usmjerava ekološkim i zdravstvenim standardima, ali i uštedi električne energije te razini buke i kvaliteti materijala, ono je što svrstava Gree u sam vrh kada je u pitanju industrija klima uređaja. Vizija Gree brenda je pružiti kupcima mogućnost potpune prilagodbe svim zahtjevima i uvjetima te povećati cjelokupni životni standard. 

Iz ponude tvrtke Glavaš odaberite pouzdane modele Gree klima uređaja s kojima ćete brzo zaboraviti na ljetne vrućine - Gree Lomo Economical (od 2,5 do 4,6  kW) i Gree Lomo Regular (od 2,6 do 6,7 kW), a sve to po povoljnim cijenama, uz brzu isporuku te po potrebi kvalitetnu uslugu montaže i servisa. 

Nemojte stoga previše čekati već potražite svoje nove klima uređaje Gree klikom na webshop ili pak izravno u našoj poslovnici u Sv. Lovreču, i osigurajte si ljeto bez napornih vrućina. 

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset