0.00 (0.00 kn)

Još danas i sutra smo s vama na Promohotel sajmu u Poreču

Početna
Još danas i sutra smo s vama na Promohotel sajmu u Poreču
novosti

Još danas i sutra smo s vama na Promohotel sajmu u Poreču

Ovoga petka i subote ne zaboravite posjetiti međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam Promohotel 2018 u Poreču gdje vas očekuje i tvrtka Glavaš d.o.o. koja će tom prilikom prezentirati neke od vrhunskih proizvoda kada su u pitanju sustavi za grijanje.

Za vas smo pripremili brojna iznenađenja, novitete, ali i akcijske popuste koje jednostavno morate iskoristiti. Očekuje vas čak 30% popusta na MCZ peći na pelete i kamine koji će vašem prostoru i domu pružiti pouzdanu regulaciju topline. Također, ovo je odlična prilika da saznate sve prednosti i dodatne informacije kada su u pitanju peći na pelete, odnosno njihova ekonomska isplativost i ekološka osviještenost.

Posjetite Promohotel sajam i potražite naš INFOmobil na samom ulazu u porečku sportsku dvoranu Žatika i uživajte u brojnim pogodnostima koje smo za vas pripremili.

Glavaš d.o.o. – vaš pouzdani partner u opremanju doma kvalitetnim sustavom grijanja.

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset