0.00 (0.00 kn)

Kanalne peći na pelete – jedna peć za cijelo kućanstvo!

Početna
Kanalne peći na pelete – jedna peć za cijelo kućanstvo!
novosti

Kanalne peći na pelete – jedna peć za cijelo kućanstvo!

Već je dobro poznato kako su peći na pelete trenutno najbolje i najučinkovitije rješenje za grijanje prostora jer osim iznimne funkcionalnosti i ušteda, također pružaju maksimalan komfor i omogućuju prilagodbu vašim osobnim potrebama. Pored klasičnih peći na pelete koje su namijenjene grijanju jednog prostora, tu su i posebne kanalne pelet peći koje omogućuju grijanje više prostorija istovremeno.

Kanalne peći, kako sam naziv sugerira, putem “kanala”, odnosno zidnih cijevi, ispuštaju topli zrak u nekoliko prostorija pa su tako primjerice idealna zamjena za uobičajeni sustav centralnog grijanja. Ventilatori potiskuju topli zrak kojeg peć na pelete proizvodi i ispuštaju ih kroz više otvora ili putem difuzora, a moguće je grijati prostorije i do 8 metara udaljenosti od same peći. Dodatna prednost je i to što možete kontrolirati i programirati temperaturu u svakoj prostoriji zasebno, zahvaljujući naprednoj tehnologiji i modernom upravljačkom sustavu.

U ponudi tvrtke Glavaš d.o.o. pronaći ćete širok izbor kanalnih peći na pelete, među ostalim i one poznatog svjetskog proizvođača MCZ čiji određeni modeli peći također imaju ugrađen i posebni Comfort Air sustav koji je jedini na tržištu koji pruža dodatno osvjetljenje te mogućnost aroma-terapije. Elegantan dizajn, jednostavnost upravljanja i visoka učinkovitost samo su neke od odlika peći na pelete iz našeg bogatog asortimana stoga požurite u poslovnicu Glavaš i opremite svoj dom pećima i kaminima na pelete, pouzdanim sustavom za grijanje s kojim ćete dočekati hladne zimske dane u potpunosti spremni.

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset