0.00 (0.00 kn)

Klima uređaji po najpovoljnijim cijenama

Početna
Klima uređaji po najpovoljnijim cijenama
novosti

Klima uređaji po najpovoljnijim cijenama

Ove smo godine svjedoci visokim temperaturama, a udarne su vrućine najavljene upravo za ovaj tjedan! Spas od nesnosnih vrućina pronađite u našoj maloprodajnoj trgovini Glavaš u Sv. Lovreču. U našem asortimanu osiguravamo veliku ponudu klimatizacijskih uređaja koji su jedino rješenje za ove paklene vrućine, a naši su vam uređaji dostupne odmah.

 

U našoj poslovnici pripremili smo najkvalitetnije proizvode po najpovoljnijim cijenama. Klimatizacijski uređaji iz našega asortimana uključuju renomirane proizvođače, kao što su Mitsubishi Electric, Daikin, Toshiba i Fujitsu, čiji se cjenovni rang kreće od 6.000,00 do 11.000,00 kuna. Bilo da se radi o apartmanu, kućanstvu ili poslovnom prostoru, s proizvodima iz ove klase uloženo će se svakako isplatiti. Naime, klimatizacijski uređaji iz ove serije odlikuju se dugotrajnošću i energetskom isplativošću, malim troškovima održavanja, a povrh svega su i ekološki prihvatljivi (svi modeli koriste ekološke plinove R 410a i R 407c). Japanska kvaliteta izrade jamči veliku razliku između uložene i predane energije (visoki EER i COP), a uz to se odlikuju tihim radom, vrhunskim inverterima i mogućnošću korištenja kroz cijelu godinu – i za grijanje i za hlađenje.

Osim proizvoda iz visoke klase, u našoj poslovnici možete pronaći i klimatizacijske uređaje iz srednje klase i cjenovnog ranga. Srednja se klasa klima uređaja odlikuje umjerenom potrošnjom, pristupačnom cijenom i povoljnim dijelovima. Njihov se cjenovni raspon kreće od 3.200,00 do 6.000,00 kuna. Odlike ove serije nisu zanemarive, uređaji se lako nose s visokim temperaturama, a dolaze i s mogućnošću grijanja do 0˚C bez proizvođenja buke.

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset