0.00 (0.00 kn)

Klime nove generacije s ekološki prihvatljivijim R32 plinom

Početna
Klime nove generacije s ekološki prihvatljivijim R32 plinom
novosti

Klime nove generacije s ekološki prihvatljivijim R32 plinom

Kako bi nesmetano obavljao svoju funkciju, svaki klima uređaj u sebi sadrži plin koji pomaže kod rashlađivanja. Sve do nedavno uobičajena praksa proizvođača klima uređaja bila je koristiti R-410A mješavinu plinova R32 i R-125 u jednakom omjeru, no s obzirom na to kako je jednokomponentni plin R32 ekološki daleko prihvatljiviji pojedini proizvođači već su ga počeli koristiti kod proizvodnje novih uređaja. GPW vrijednost, odnosno utjecaj na globalno zatopljenje, kod R32 plina iznosi svega 675 dok je kod mješavine R-410A ta vrijednost gotovo trostruko veća i iznosi 2088. 

Do 2025. godine plinska smjesa R-410A bit će u potpunosti zabranjena, stoga već sada prilikom kupovine novog uređaja treba voditi računa o tome ili pak prilikom redovitog servisiranja postojećeg uređaja i zamjene plina odlučiti se za ekološki povoljniji R32 koji osim ekoloških donosi i niz drugih prednosti. Prije svega lakše ga je reciklirati i ponovno koristiti, osim toga može se puniti u tekućem i plinovitom stanju, a radni tlak mu je sličan R-410A plinu koji se trenutno koristi.

Ovdje u tvrtki Glavaš potičemo svoje kupce na ekološku osviještenost, pa tako u ponudi već imamo klima uređaje koji koriste ovaj novi plin, ali isto tako pružamo i uslugu punjenja klima uređaja R32 radnom tvari. Kada je u pitanju vaš dom, onda birajte samo najbolje, najisplativije i najučinkovitije – posjetite poslovnicu Glavaš i odaberite klima uređaje nove generacije.

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset