0.00 (0.00 kn)

MCZ – novi znak kvalitete u poslovnici „Glavaš“

Početna
MCZ – novi znak kvalitete u poslovnici „Glavaš“
novosti

MCZ – novi znak kvalitete u poslovnici „Glavaš“

Tvrtka Glavaš d.o.o ponosno predstavlja novog partnera i dobavljača, a riječ je o renomiranom talijanskom proizvođaču kamina i peći na pelet MCZ. Poznatu kvalitetu iz bogatog programa MCZ kamina za distribuciju toplog zraka i proizvodnju sanitarne vode odsada možete potražiti i u poslovnici tvrtke Glavaš.

MCZ je ujedno i jedan od vodećih europskih brendova kada su u pitanju sustavi grijanja na pelet, s konstantno rastućim proizvodnim kapacitetima i novim inovativnim proizvodima. Osim peći i kamina na pelet, MCZ grupa proizvodi i peći na drva i plin, koje također odlikuje kvaliteta, pouzdanost i vrhunski dizajn.

Odaberite veličinu, materijal i boju koja najbolje nadopunjuje vaš dom i uživajte u ugodnoj toplini koju pružaju visokokvalitetne MCZ peći i kamini na pelet, koristeći tako obnovljive izvore energije.

peci na pelet_mcz

MCZ kamine i peći odlikuje još jedna posebnost, a to je poznati talijanski dizajn. Ove peći i kamini dokaz su da sustavi za grijanje ujedno mogu biti i dodatna dekoracija prostoru pa će se tako zasigurno savršeno uklopiti u svaki interijer i uz reguliranje topline stvoriti u vašem domu stvoriti jedan poseban ugođaj u kojemu ćete moći uživati bez obzira na vanjske temperature.

Posjetite poslovnicu Glavaš i potražite kvalitetne MCZ sustave za grijanje potpuno prilagođene svim vašim željama i potrebama.

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset