0.00 (0.00 kn)

Nordica peći – simbol talijanske kvalitete i učinkovitosti

Početna
Nordica peći – simbol talijanske kvalitete i učinkovitosti
novosti

Nordica peći – simbol talijanske kvalitete i učinkovitosti

Bez obzira na to opremate li tek sagrađeni objekt, mijenjate li postojeću dotrajalu peć na drva ili u potpunosti želite promijeniti način grijanja, kvalitetne peći Nordica odličan su izbor. Ove peć pružaju pouzdan, siguran i ekonomski isplativ sustav grijanja, što su već prepoznali brojni kupci tijekom godina.

Tradicija talijanskog brenda Nordica traje već punih 50 godina, a danas se nalaze u samom vrhu najboljih europskih proizvođača ovakve vrste peći i kamina. Koristeći moderne tehnologije, vrhunske materijale te bogato iskustvo, La Nordica-Extraflame grupa zadovoljava sve potrebe kupaca kada su u pitanju moderni sustavi grijanja.

Ove peći dizajnirane su, konstruirane i testirane ekskluzivno u Italiji, gdje se provode stalna istraživanja kako bi se čuvao okoliš i smanjila emisija štetnih tvari, ali istovremeno zadržala visoka učinkovitost te ekonomičnost peći. Drvo je još uvijek najjeftiniji energent na tržištu stoga se brojni kupci odlučuju upravo za peći na kruta goriva, a s Nordica pećima, čiji su brojni certifikati dokaz besprijekorne kvalitete, jednostavno ne možete pogriješiti.

Nordica vam nudi spoj elegancije, učinkovitosti, inovacije i pouzdanosti koja vas neće iznevjeriti čak ni kada temperature padnu daleko ispod ništice.

Posjetite poslovnice tvrtke Glavaš d.o.o. i opremite svoj dom Nordica pećima na drva koja će zasigurno zadovoljiti sve vaše potrebe i osigurati vam optimalnu regulaciju topline te stvoriti jedan poseban ugođaj u vašem domu.

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset