La Nordica peći na pelete – rješenje za toplo i sigurno grijanje

La-Noridca-Extraflame-peći-na-pelete

La Nordica peći na pelete – rješenje za toplo i sigurno grijanje

Nordica peći na pelete idealno su rješenje ako tražite kvalitetan sustav grijanja u svom domu. Riječ je o suvremenoj tehnologiji i korištenju vrhunskih i visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju udobnost stanovanja.

La Nordica-Extraflame grupa na tržište stavlja najnoviji asortiman proizvoda namijenjenih zadovoljavanju potreba potrošača koji naglasak stavljaju na izgled i detalje.

Svaki element peći na pelete karakterizira visokotehnološka oprema koja olakšava svakodnevno korištenje, a istodobno smanjuje potrebu za čestim održavanjem. Na kraju, no ne manje važno osigurava visoku pouzdanost u radu. Visoki standardi kvalitete komponenti, izvrstan dizajn i sigurnost korištenja čine Nordica peći na pelete idealnim izborom za one kojižele nešto posebno u vlastitom domu.

Nova tehnološka generacija „inteligentnih“ peći stvaraju toplinu u prostoru gotovo odmah po njihovom uključenju. Za jednostavno korištenje tu su daljinski upravljači i mogućnost programiranja.

Kada govorimo o čišćenju i održavanju, peći na pelete su najjednostavniji način grijanja. Sustav koji se sastoji od inovativnog motora automatski i bez nadzora korisnika uklanja ostatke izgaranja peleta. Ladicu za pepeo potrebno je isprazniti tek nekoliko puta u sezoni.

Nordica peći na pelete osiguravaju maksimalnu sigurnost i udobnost življenja. Zahvaljujući različitim modelima ove visokokvalitetne peći za grijanje, zasigurno ćete naći model koji će se u potpunosti uklopiti u vaše uređenje prostora.

Zaboravite na dosadašnje dugotrajno grijanje dnevnog boravka. Posjetite tvrtku Glavaš d.o.o. i pogledajte veliku ponudu Nordica peći na pelete koje vas neće iznevjeriti ni u jednom trenutku.

GLAVAŠ d.o.o. PONUDA