0.00 (0.00 kn)

Odaberite idealnu poziciju za svoju novu peć na pelete

Početna
Odaberite idealnu poziciju za svoju novu peć na pelete
novosti

Odaberite idealnu poziciju za svoju novu peć na pelete

Odabir idealne pozicije za novu peć na pelete nije uvijek lak zadatak i ovisi o nekoliko važnih stavki koje svakako treba uzeti u obzir prilikom odlučivanja. Savršeno mjesto za instalaciju peći nije samo pozicija na kojoj će peć izgledati atraktivno i plijeniti poglede, već i ono koje će osigurati da vaša nova peć radi svojim punim kapacitetom omogućujući vam tako da uživate sve prednosti koje peć na pelete pruža.

Odluka o tome gdje postaviti novu peć na pelete ovisi prije svega o prostornom rasporedu interijera, tehničkim specifikacijama objekta, ali i same peći te vašim osobnim željama i potrebama. Prve korake važno je poduzeti još prije samog odabira peći i stvoriti ideju o tome gdje biste ju mogli postaviti imajući u vidu koje sve prostorije treba grijati te koje su opcije ugradnje dostupne s obzirom na izolaciju, poziciju dimnjaka i slične karakteristike.

Peći na pelete zahtijevaju u pravilu prostor volumena najmanje 30m2, a zbog sigurnosnih razloga preporučuje se postaviti peć na optimalnu udaljenost od materijala osjetljivih na toplinu poput zavjesa, zastora i tepiha, na najmanje 5cm udaljenosti od samog zida. Također, u blizini bi se trebala nalaziti i izvor električne energije, odnosno utičnica, te ovisno o samoj peći, ventilacijski otvor promjera 12cm.

Prilikom odabira peći te odabira najbolje pozicije za njenu ugradnju uvijek je dobro konzultirati se sa stručnjacima i profesionalcima. Tvrtka Glavaš d.o.o. svojim kupcima osim širokog izbora peći na pelete osigurava i podršku, kako savjetima i dodatnim informacijama, tako i uslugama servisa, ugradnje i održavanja vaše peći.

Posjetite nas na već poznatoj adresi u Sv. Lovreču i uvjerite se u stručnost naših educiranih djelatnika kao i u kvalitetu poznatih svjetskih brendova peći i kamina na pelete.

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset