0.00 (0.00 kn)

Peći na pelete otklanjaju sve one poznate probleme koje susrećemo kod sustava za grijanje

Početna
Peći na pelete otklanjaju sve one poznate probleme koje susrećemo kod sustava za grijanje
novosti

Peći na pelete otklanjaju sve one poznate probleme koje susrećemo kod sustava za grijanje

Kamini i peći na pelete renomiranog proizvođača MCZ osim što omogućuju jednostavnu regulaciju topline u domu, i to čine na jedan ekonomski isplativ i ekološki osviješten način, kupcima pružaju i brojne druge prednosti.

  • Ušteda prostora - peći i kamini na pelete dolaze u raznim dimenzijama i oblicima stoga će se lako uklopiti u već postojeći dizajn i raspored u prostoriji, bez potrebe za prevelikim prostornim preinakama. Postoje modeli peći koje su veličine svega 30-ak cm s kojima ćete jednostavno uštedjeti na prostoru.
  • Grijanje više prostorija istovremeno – s pećima na pelete lako ćete ugrijati i nekoliko prostorija istovremeno za razliku od klasičnih peći i kamina koji nemaju mogućnost regulacije topline niti mogu grijati više prostorija u isto vrijeme.
  • Komfor i ugodna atmosfera - peći na pelete ne proizvode dodatne zvukove, a s "no-air" funkcijom omogućuju potpunu tišinu i stvaraju ugodnu radnu atmosferu. Također, peći na pelete mogu se programirati tako da vas po dolasku s posla primjerice dočeka već zagrijan dom, a mnogima će biti atraktivan i pogled na ognjište koje podsjeća na izgaranje drveta i čini dom ugodnijim i udobnijim mjestom za boravak.

MCZ peći na pelete potražite u poslovnici tvrtke Glavaš d.o.o. i opremite svoj dom kvalitetnim i pouzdanim sustavom grijanja koji će u vaš dom unijeti samo pozitivne promjene.

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset