0.00 (0.00 kn)

Piazzetta peći na pelete – idealan spoj dizajna, funkcionalnosti i isplativosti 

Početna
Piazzetta peći na pelete – idealan spoj dizajna, funkcionalnosti i isplativosti 
novosti

Piazzetta peći na pelete – idealan spoj dizajna, funkcionalnosti i isplativosti 

S više od pet desetljeća dugom tradicijom koja se temelji na istraživanju, inovacijama, modernoj tehnologiji, usavršavanju i odabiru najboljih materijala, Piazzetta je trenutno jedan od vodećih europskih proizvođača sustava za grijanje, uključujući i peći na pelete.

U talijanskoj provinciji Treviso smješten je veliki proizvodni pogon na više od 65,000 četvornih metara gdje stručno i educirano osoblje osim proizvodnje vrhunskih peći, stalno radi i na razvoju novih tehnologija i provodi laboratorijska istraživanja kako bi svojim kupcima pružili još kvalitetnije iskustvo korištenja Piazzetta proizvoda uz ekološku osviještenost.

Piazzetta peći na pelete odlikuju se karakterističnim dizajnom koji osigurava eleganciju i dugotrajnost, pruža maksimum kada je u pitanju grijanje i komfor, a osim toga prilagođene su baš svim vašim željama i potrebama, uključujući i visinu vašeg budžeta.

U ponudi tvrtke Glavaš d.o.o. pronaći ćete kvalitetne Piazzetta peći na pelete koje će vama pružiti udobnost i toplinu, vašem domu sasvim jedan novi izgled, a vašem kućnom budžetu uštede. Posjetite naš izložbeni salon i saznajte više o pouzdanosti i isplativosti peći na pelete ovog renomiranog europskog proizvođača koji nudi rješenja za sve vaše probleme kada su u pitanju sustavi za grijanje.

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset