0.00 (0.00 kn)

Podno grijanje Magnum – moderan, komforan i učinkovit sustav grijanja

Početna
Podno grijanje Magnum – moderan, komforan i učinkovit sustav grijanja
novosti

Podno grijanje Magnum – moderan, komforan i učinkovit sustav grijanja

Podno grijanje predstavlja ekonomičan, estetski atraktivan i zdravstveno prihvatljiv način zagrijavanja prostora. Glavne prednosti podnog grijanja su, s jedne strane to što ne zauzima prostor i ne zahtijeva postavljanje radijatora i vidljivih cijevi na zidovima, a s druge pak strane pruža razmjerno zagrijavanje prostorije te odličan odnos učinkovitosti i isplativosti jer koristi puno manje energije. 

Klasični radijatorski sustavi zahtijevaju minimalnu temperaturu vode od 60 C°, dok primjerice podno grijanje radi na najviše 30 C°. Za razliku od ostalih sustava grijanja, podno grijanje također omogućuje zagrijavanje prostora bez cirkulacije suhog zraka i prašine, što pogoduje svima, a osobito onima koji pate od alergija i bolesti dišnih organa. 

U ponudi tvrtke Glavaš d.o.o. pronaći ćete sustave Magnum, jednog od vodećih, specijaliziranih europskih proizvođača opreme za podno grijanje, s kojima ćete svoj dom lako i jednostavno pretvoriti u ugodno i toplo mjesto za boravak. Magnum sustavi za podno grijanje lako se prilagođavaju vašim  željama i zahtjevima koje nameće prostor, a ako ste mislili da se ovi sustavi ugrađuju samo u nove objekte, onda ste definitivno u krivu. Sustav podnog grijanja može se instalirati i naknadno, u gotovo svaki objekt, bez potrebe za opsežnim građevinskim radovima i vrlo je jednostavno zamijeniti postojeći sustav s podnim grijanjem. Visoka kvaliteta materijala, široka primjena i dugogodišnja, a na neke modele čak i doživotna garancija, samo su neki od razloga zašto je Magnum najbolji izbor kada je u pitanju podno grijanje.

Posjetite stoga izložbeni centar tvrtke Glavaš d.o.o. i opremite svoj prostor vrhunskim sustavom podnog grijanja koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. 

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset