0.00 (0.00 kn)

QZen inverter klima – akcijska ponuda koja se ne propušta

Početna
QZen inverter klima – akcijska ponuda koja se ne propušta
novosti

QZen inverter klima – akcijska ponuda koja se ne propušta

Tvrtka Glavaš ponovno je priredila akcijske ponude klimatizacijskih uređaja od kojih izdvajamo QZen Start inverter klimu koja će zadovoljiti sve potrebe hlađenja i grijanja vašeg prostora. Visoka energetska učinkovitost (A++) te brojne moderne tehnologije poput automatskog i high-power režima rada, samočišćenja i tajmera, karakteristike su koje čine ovaj model toliko popularnim. Snage 2,5 kW lako će regulirati temperaturu u prostorijama površine i do 20m2 , a sve to uz nisku razinu buke i optimiziranu potrošnju električne energije. 

QZen klima uređaji opremljeni su filterom prašine kojeg je lako skinuti i oprati, a pored toga stručan tim tvrtke Glavaš po potrebi će vam osigurati kvalitetnu i preciznu uslugu ugradnje i redovitog servisa te pouzdanu opskrbu rezervnim dijelovima. Uz sve to ostvarite i dvogodišnje jamstvo na svoj novi QZen klima uređaj i priuštite si bezbrižno ljeto, barem kada su temperature u pitanju. 

Ne propustite stoga ovu akcijsku priliku kako biste opremite svoj dom vrhunskim QZen Start klima uređajem po sniženoj cijeni i pretvorili svoj životni prostor u ugodno rashlađeno mjesto za boravak. 

Za više detalja posjetite Glavaš poslovnicu u Sv. Lovreču ili nas kontaktirajte na broj 052/448-550 i saznajte sve o ovoj posebnoj akcijskoj ponudi.

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset