0.00 (0.00 kn)

Servis i održavanje klima uređaja 

Početna
Servis i održavanje klima uređaja 
novosti

Servis i održavanje klima uređaja 

Klima uređaji danas su neizostavni dio svakog prostora, a kao i sve uređaje koji doprinose kvaliteti našeg života, i klima uređaj je potrebno redovito servisirati i održavati kako bi mu osigurali dugotrajnost i pouzdanost. S obzirom na to kako su klima uređaji poprilično kompleksni, postoje dijelovi koje možete sami redovito čistiti i održavati, dok drugi pak zahtijevaju stručnost ovlaštenog servisera. U nastavku stoga doznajte osnove za pravilno čišćenje svog klima uređaja koje lako možete primijeniti kod kuće i tako podići razinu higijene zraka, ali i što sve uključuje standardna usluga servisa. 

Prije svega upoznajte svoj uređaj, odnosno pročitajte uputstva za upotrebu i upoznajte se s uvjetima garancije kako biste doznali sve potrebne informacije oko rukovanja i održavanja klima uređaja. Uklonite prašinu i redovito čistite filtere jer se na njima obično zadržavaju čestice prašine, razni insekti i mikroorganizmi koji uzrokuju lošiju kvalitetu zraka, ali imajte na umu kako se pojedini filteri čiste, dok se drugi zamjenjuju. Ako ste u dvojbi posavjetujte se sa serviserom. 

Servis od strane ovlaštene i stručne osobe potrebno je obaviti najmanje jednom godišnje. Prilikom servisa osigurava se tehnička ispravnost uređaja, a servis obično uključuje pregled i čišćenje filtera i izmjenjivača topline, dezinfekciju isparivača, detaljni pregled nepropusnosti sistema, kontrolu isparavanja i slične radnje. Ako kojim slučajem primijetite šumove ili neispravnost uređaja, nemojte pokušavati otklanjati kvar sami već pozovite ovlaštenog servisera.  

Tvrtka Glavaš osim široke ponude klima uređaja renomiranih svjetskih proizvođača, također osigurava i vrhunsku uslugu servisiranja i održavanja klima uređaja, stoga ako već niste pripremili svoj klima uređaj za nadolazeću sezonu ili pak trebate redoviti godišnji servis, rezervne dijelove ili otklanjanje poteškoća u radu klima uređaja, obratite nam se s povjerenjem.  

  

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset