0.00 (0.00 kn)

Široka ponuda klimatizacijskih uređaja po fantastičnim cijenama

Početna
Široka ponuda klimatizacijskih uređaja po fantastičnim cijenama
novosti

Široka ponuda klimatizacijskih uređaja po fantastičnim cijenama

Moderni klimatizacijski uređaji i sustavi postali su neophodni u svakom kućanstvu, ali i poslovnom prostoru s obzirom na visoke ljetne temperature. Tvrtka Glavaš d.o.o za svoje kupce je pripremila vrhunsku ponudu klimatizacijskih uređaja po najpovoljnijim cijenama.

 

 

Birajte između uređaja najboljih svjetskih proizvođača poput Mitsubishija, Daikina i Toshibe te još brojnih drugih i priuštite si ljeto bez briga. Najmoderniji klimatizacijski uređaji iz naše ponude pružit će vam kvalitetu i dugotrajnost uz garancijski period od najmanje 24 mjeseca te osigurati ugodno rashlađen prostor kako biste mogli uživati u ljetu "iz daleka". Uz same uređaje u ponudi možete pronaći i svu potrebnu opremu i željene dodatke za ugradnju, rukovanje i održavanje klima-uređaja.

Isto tako, naše će stručno osoblje, na vaš zahtjev, osigurati profesionalnu montažu i servis kupljenih klimatizacijskih uređaja, a tvrtka Glavaš d.o.o također stoji na raspolaganju svim kupcima koji besplatne savjete i informacije mogu dobiti pozivom na broj 091/625 6944.

Stanite na kraj visokim ljetnim temperaturama i odaberite model klima-uređaja koji najbolje odgovara vašim potrebama i to po najboljim cijenama. Posjetite poslovnicu Glavaš d.o.o na adresi Limska bb, Sv. Lovreč.

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset