0.00 (0.00 kn)

Sonnenkraft Compact solarni sustavi – vrhunsko rješenje za opskrbu kućanstva toplom vodom

Početna
Sonnenkraft Compact solarni sustavi – vrhunsko rješenje za opskrbu kućanstva toplom vodom
novosti

Sonnenkraft Compact solarni sustavi – vrhunsko rješenje za opskrbu kućanstva toplom vodom

Alternativni, odnosno, obnovljivi izvori energije danas nisu samo želja pojedinaca, već prijeka potreba koja osigurava ekološki prihvatljiv i uvijek dostupan izvor energije. Solarni paneli jedna su od najpopularnijih opcija jer su jednostavni za ugradnju i održavanje, omogućuju brojne uštede na kućnom budžetu te predstavljaju dugotrajno rješenje. 

Tvrtka Glavaš d.o.o. iz svoje bogate ponude izdvaja solarne sustave za grijanje vode renomiranog proizvođača Sonnenkraft koji se ubraja među europske lidere kada su u pitanju sustavi koji se temelje na obnovljivim izvorima energije, prije svega onoj sunčevoj, čije je potencijal neograničen. Odabirom Sonnenkraft Compact seta zapremnine 300 (za 3-5 osoba u kućanstvu) ili 500 litara (za 5-7 osoba) osigurat ćete si najjednostavnije i najučinkovitije rješenje za grijanje vode. 

Setovi uključuju visokokvalitetnu opremu - solarne panele, spremnik za vodu, solarni regulator, miješajući ventil, ekspanzijsku posudu te zaštitu od smrzavanja – drugim riječima, sve što vam je potrebno kako biste koristili sunčevu energiju za zagrijavanje vode i tako uštedjeli na mjesečnim računima. Visokoučinkovita crpka predinstalirane crpne jedinice jamči nisku potrošnju struje koja je potrebna za rad solarnog sustava, a Sonnenkraft sustavi osiguravaju najviše energetske razrede sukladno najnovijim EU direktivama. Najbolje od svega je to što se solarni sustavi ove vrste mogu instalirati na gotovo svaku krovnu površinu, a stručni Glavaš tim rado će vam pomoći kod odabira najboljeg rješenja, izračuna isplativosti te osigurati vam sve dodatne usluge poput brze i jednostavne ugradnje. 

Nemojte stoga previše oklijevati, već posjetite poslovnicu tvrtke Glavaš i opremite svoj dom modernim solarnim sustavom za grijanje vode Sonnenkraft koji će zasigurno zadovoljiti sve vaše potrebe kada je u pitanju opskrba toplom vodom. 

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset