0.00 (0.00 kn)

Što su zapravo Fan-coil sustavi?

Početna
Što su zapravo Fan-coil sustavi?
novosti

Što su zapravo Fan-coil sustavi?

Fan-coil jedinice najmoderniji su sustavi grijanja i hlađenja koji pružaju potpunu ugodnost. Upravo mogućnost svojevrsnog prebacivanja sustava s grijanje na hlađenje i suprotno čini Fan-coil jedinice vrlo popularnim u posljednje vrijeme. Uz to dodatna je pogodnost velik izbor različitih modela kako bi se vaš Fan-coil sustav najbolje prilagodio vašim potrebama. Birajte Fac-coil s oblogom ili ugradbeni, s prednjim ili stražnjim unosom zraka, za horizontalnu ili vertikalnu instalaciju kako biste postigli najbolje performanse i uživali u temperaturama po vašoj mjeri.

Fan-coil jedinice se sastoje od ventilatora koji uvlači zrak u prostor uređaja i potom ga ispuhuje preko zagrijanog ili rashlađenog namotaja. Osim za kućanstva, ovi sustavi grijanja, odnosno hlađenja, vrlo su učinkoviti i u većim poslovnim ili prostorima drugih namjena.

 

fan coil_glavas

Tvrtka Glavaš d.o.o nudi visokokvalitetne Fan-coil sustave poznatog svjetskog proizvođača ovakve vrste rashladno-grijaćih jedinica, Climaveneta, čije proizvode odlikuju vrhunski dizajn i odlične performanse. Uz širok izbor modela i inačica, djelatnici tvrtke Glavaš d.o.o pružit će vam sve dodatne informacije i za vas obaviti stručnu montažu Fan-coil sustava po vašem odabiru.

Biraj moderno, odaberi učinkovito. Fan-coil sustave potražite u poslovnici Glavaš d.o.o, Sv. Lovreč.

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset