0.00 (0.00 kn)

Stvorite ugodnu radnu atmosferu uz peći na pelete

Početna
Stvorite ugodnu radnu atmosferu uz peći na pelete
novosti

Stvorite ugodnu radnu atmosferu uz peći na pelete

Svaki posao, ako je pretpostavka da želimo kvalitetno odrađene zadatke i zadovoljne zaposlenike, zahtjeva prije svega povoljne radne uvjete. To, uz niz drugih stvari, podrazumijeva i održavanje optimalne temperature u radnom prostoru. U svrhu poboljšanja produktivnosti, posljednjih godina provode se brojne studije i istraživanja, koja su pak otkrila kako svega nekoliko stupnjeva razlike u temperaturi može imati bitan utjecaj na razinu produktivnosti na radnom mjestu.

Većina stručnjaka slaže se da je idealna uredska temperatura između 21 i 23 stupnja Celzijevih, pri čemu se postiže maksimalna produktivnost, no s druge strane previsoka ili preniska temperatura zraka kod mnogih je zaposlenika pokazala znakove smanjene radišnosti. Važno je stoga imati sustav grijanja, odnosno hlađenja, koji će moći u potpunosti zadovoljiti potrebe za stvaranje savršenog radnog okruženja, ovisno o godišnjem dobu.

Tvrtka Glavaš nudi vam širok izbor različitih sustava za grijanje s kojima se nećete morati brinuti oko temperature u radnom okruženju tijekom niskih zimskih temperatura. Pouzdane i kvalitetne peći i kamini renomiranih svjetskih proizvođača udovoljit će svakoj vašoj potrebi i želji te vam osigurati optimalnu regulaciju topline.

Posjetite nas i odaberite peći na pelete s većim spremnicima koje je moguće u potpunosti programirati tako da cijelo vrijeme osiguravaju dovoljan izvor topline, bez potrebe za stalnim loženjem, a koje će istovremeno djelovati elegantno i stvoriti jednu ugodniju radnu atmosferu.

 

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset