0.00 (0.00 kn)

Tvrtka Glavaš d.o.o. u potrazi za novim djelatnicima

Početna
Tvrtka Glavaš d.o.o. u potrazi za novim djelatnicima
novosti

Tvrtka Glavaš d.o.o. u potrazi za novim djelatnicima

Zbog stalnog porasta potražnje za proizvodima iz naše ponude, a samim time i povećanjem obima posla, tvrtka Glavaš d.o.o. odlučila je raspisati natječaj za zapošljavanje čak tri nova djelatnika i to na radnim mjestima Voditelja veleprodaje, Terenskog komercijalista i Trgovca u maloprodaji.

Od kandidata očekujemo odgovornost, marljivost i preciznost u radu te komunikativnost i razvijanje pozitivnog poslovnog odnosa s potencijalnim kupcima, a svako prethodno stečeno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je itekako poželjno, no ne i nužni uvjet.

Tvrtka Glavaš nudi vam priliku da postanete dio našeg iskusnog tima, a uz stalno širenje opsega našeg poslovanja nesumnjivo će u budućnosti biti mogućnosti i za napredovanje svih onih koji entuzijazmom i trudom iskažu svoj interes za unaprjeđenje svoje karijere. Također, nudimo vam i stimulativna primanja te ugodno radno okruženje.

Ako smatrate da ste upravo Vi najbolji kandidat za jednu od novootvorenih pozicija, pošaljite nam svoj životopis sa zamolbom na glavas.info@gmail.com.  

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset