0.00 (0.00 kn)

U Novu godinu uđite uz novu peć na pelete

Početna
U Novu godinu uđite uz novu peć na pelete
novosti

U Novu godinu uđite uz novu peć na pelete

Zaboravite na grijanje na ugljen i drva te novu godinu započnite najpraktičnijim i najfunkcionalnijim načinom grijanja – grijanjem na peć na pelete.

Peleti su ekološki prihvatljivo kruto gorivo koje se proizvodi od piljevine i sličnog industrijskog otpada (biomasa). Jednostavnije rečeno, proizvodi se iz obnovljivih izvora. Onošto je najvažnije, izvrsno izgaranje peleta osigurava visoku razinu udobnosti stanovanja ,unutar hladnih zidova tijekom zimskih mjeseci.

Za razliku od tradicionalnih načina grijanja, sustav grijanja na pelete ima puno velikih prednosti:

 • jednostavno i sigurno rukovanje/podešavanje jačine grijanja te pražnjenje kutije za pepeo
 • ekonomičnost: u usporedbi s plinom ili nekim drugim načinom grijanja uz peći na pelete možete ostvariti značajnije uštede novca već u prvoj sezoni grijanja
 • jednostavan dizajn: peći na pelete lako će se uklopiti u svaki dom te ne zauzimaju puno prostora

   

  Najučinkovitiji i najčišći sustav grijanja

  Izgaranje peleta iznimno je učinkovito: s istom količinom „goriva“ možete postići više topline koristeći peleti, nego drvo. Štoviše, peleti izgaraju bolje i pritom se događa čistije izgaranje. To je glavni razlog zbog kojeg ovakav sustav grijanja potiče država djelomično subvencionirajući troškove.

  Vatra koju možete programirati

  Peć na pelete možete programirati tako da se „vatra zapali“ prama vašem rasporedu. Zaboravite na brigu oko pripremanja i unošenja drva za grijanje, kao što je to slučaj sa starim pećima.

  Čarolija pravog kamina

  Peći na pelete nude čaroliju pravog kamina koji možete uključiti i isključiti jednostavnim pritiskom na gumb na daljinskom upravljaču. U današnje vrijeme ovo je najpopularniji način grijanja jer je praktičan za upotrebu i može se prilagoditi bilo kojem okruženju.

  Grijanje dnevnog boravka, blagovaonice ili spavaće sobe pomoću peći na pelete dvostruka je pobjeda. Ne samo da vatrom možete upravljati iz udobnosti vašeg naslonjača nego je ta ista vatra ekološki najprihvatljivije rješenje koje ne zagađuje okoliš; riječ je o iznimno niskim, neuračunljivim količinama otpuštanja CO2 zbog čega će vam priroda biti zahvalna.

Posjetite tvrtku Glavaš d.o.o. i pogledajte vrhunsku ponudu peći na pelete. Sve peći proizvedene su u skladu s važećim i strogim kriterijima kvalitete. Trudimo se ići u korak s razvojem tehnologije, stoga našim klijentima uvijek nudimo samo najbolja rješenja.

 

Naše inovativne i visokokvalitetne peći na pelete omogućuju udobno, ekonomično i sigurno grijanje svakog prostora. Peći na pelete su najbolje i najprihvatljivije rješenje koje možete odabrati za grijanje vašeg doma. Požurite i odaberite vaš model peći na pelete već danas!

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset