0.00 (0.00 kn)

Zadovoljni kupci su naša najveća motivacija!

Početna
Zadovoljni kupci su naša najveća motivacija!
novosti

Zadovoljni kupci su naša najveća motivacija!

Više od 25 godina uspješnog poslovanja tvrtke Glavaš d.o.o temelji se prije svega na sretnim i zadovoljnim kupcima. Koliko je važno osigurati vam sve potrebne informacije i usluge prije same kupovine, tako nam je izrazito važno da kupljenim proizvodom i obavljenom uslugom budete zadovoljni te da u svojoj novoj investiciji možete bezbrižno uživati.

Briga za kupca je jedan od glavnih prioriteta našeg poslovanja pa stoga osiguravamo našim kupcima sigurne i kvalitetne proizvode, točne i ažurne opise proizvoda i ostale tehničke podatke, upoznajemo ih s njihovim potrošačkim pravima te se trudimo sve eventualne nesporazume riješiti upravo u korist kupca.

Stručno i pristupačno osoblje za tren će otkloniti sve vaše dvojbe i pružiti vam dodatne informacije, pobrinuti se za profesionalno izvedenu montažu te vam pružiti sve potrebne savjete oko rukovanja i korištenja naših proizvoda. Također, na sve proizvode i usluge dajemo i garancijski period od najmanje 24 mjeseca u kojem ćemo se osigurati besplatne savjete te po potrebi obaviti servisiranje uređaja, odnosno proizvoda.

Vaše povjerenje daje nam dodatnu motivaciju kako bismo vam osigurali potpunu i besprijekornu uslugu od informiranja, kupovine i ugradnje pa sve do tehničke podrške, održavanja, servisiranja te drugih usluga po dogovoru. Na vaše povjerenje odgovaramo spremno i s odgovornošću te vam jamčimo kvalitetu svih proizvoda i usluga. Posjetite nas i uvjerite se sami u bogatu ponudu i vrhunsku uslugu tvrtke Glavaš d.o.o.

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset