0.00 (0.00 kn)

Zašto Baxi?

Početna
Zašto Baxi?
novosti

Zašto Baxi?

Baxi je tvrtka koja ima udaljene korijene u 1925 kada je austrijska obiteljska Westen osnovala tvrtku Smalterie Metallurgiche Veneto, jedne od najvećih tvornica za emajliranje proizvoda kao što su električni bojleri i kade , tako i proizvoda za grijanje poput čeličnih radijatora.

Osnivači Baxi-a obitelj Westen

Osnivači Baxi-a obitelj Westen

U kasnim 70-ih tvrtka  fokusira svoju proizvodnju u sektoru grijanija i postaje jedan od prvih objekata koji uvode plinske uređaje  u domaćinstvo s proizvodnjom kotlova zajedno sa širenjem plinske mreže koja se razvija u to vrijeme . Sredinom osamdesetih ,tvrtka nastavlja s izvrsnim rezultatima konsolidirajući svoju prisutnost u zemlji ; počinje onda i širenje na strana tržišta.

Godine 1999. pridružio se britanskoj skupini Baxi Group, europski lider u sektoru grijanja .

Godine 2009. De Dietrich Remeha Grupa i Baxi Group najavljuju stvaranje BDR Thermea

Baxi nekad

Baxi nekad

Danas Baxi dizajnira i proizvodi u najvećoj europskoj tvornici u sektoru . Više od 8 milijuna proizvedenih kotlova  su više od  sigurne potvrde kvalitete i pouzdanosti cjelokupne ponude . Cijeli jedan kompletan niz proizvoda energetsko učinkoviti  koji  osigurala maksimalnu udobnost i energiju koja je evoluirala tijekom godina od ponude jednog proizvoda u integriran sustava s obnovljivim izvorima energije.

baxi danas

Baxi danas

Proizvodna površina na preko 100 000m2

Proizvodna površina na preko 100 000m2

Baxi SPA ,tvrtka aktivna u projektiranju i proizvodnji kotlova i sustava grijanja na visokoj tehnologiji , smatra da budućnost ovisi o stalnom razvoju tehnološki naprednih proizvoda .

8.000.000 proizvedenih kotlova  od 1978.godine

proizvodni kapacitet od 4.000 kotlova na dan

Godišnji kapacitet 500.000 komada .

 

PROJEKTIRANJE I RAZVOJ PROIZVODA

Više od 30 godina know-how u plinskim kotlovima

Baxi  ima unutarnji projektni odjel  tehnološkog razvitka  : više od 10 milijuna eura za ulaganja u posljednjih nekoliko godina  koji su zaradili titulu " centar izvrsnosti " za izradu kotlova za Grupu BDR Thermea .

baxi labo

laboratorij za testiranje na buku

baxi labo 1

ispitivanje uređaja na cikluse u radu 24h

VRIJEDNOST U BRENDU BAXI

U više od 50 zemalja u cijelom svijetu.BAXI je prisutan s istom porukom :Gdje god ima potrebe grijanja i udobnosti BAXI ima rješenje.

BAXI ima uvijek idealno rješenje  jer nudi:

izvrsnu usluga ,ključni element u odnosu s klijentom , Baxi daje veliku pozornost na potrebe korisnika slušajući i pokušava zadovoljiti njihovu potrebu za udobnost ;

okretnost :širok raspon proizvoda , Baxi zna brzo reagirati na potrebe tržišta s pravim rješenjem za grijanje ;

Proizvodi : pouzdanošću kvalificiranih inženjera isključivo posvećen za istraživanje i razvoj , proizvodi Baxi odlikuju se visoke tehnološke vrijednosti , maksimalne performanse i pouzdanost ;

Ušteda energije : Baxi je jedan od najnaprednijih poduzeća  zahvaljujući kontinuiranom pozornošću na zaštitu okoliša i energetsku uštedu

i uvijek je u potrazi za rješenjima koja zapravo može poboljšati jedan od najvažnijih blaga za ljude , njihovu dobrobit .

Tko je BDR Thermea?

bdrTrermea

BDR Thermea je proizvođač i distributer, vodeći na svjetskom nivou inovativnih sustava i usluga za grijanje i proizvodnju tople vode, aktivan na tržištu čiji volumen prodaje premašuje 16 miljarde € godišnje.

Diljem Europe za BDR rade više od 6.400 zaposlenika, s godišnjim prometom od 1,8 milijardi eura.

Grupa ima vodeću poziciju na tržištu šest zemalja: Velika Britanija, Francuska, Njemačka, Španjolska, Nizozemska i Italija, i ima snažnu prisutnost u brzorastućim tržištima istočne Europe, Turska, Rusija, Sjeverna Amerika i Kina. U ukupnim brojem BDR Thermea je aktivan u više od 70 zemalja na svim kontinentima.

bdr

Strategija Grupe temelji se na artikulaciji aktivnosti s različitim komercijalnim brendovima i sa prisutnosću važnih nacionalnih podružnica u velikih europskih gospodarstava, tako što bi omogućilo brzu reakciju na promjene u lokalnoj potražnji. BDR Thermea posjeduje neke od najvažnijih brendova na europskom tržištu  proizvoda za grijanje. To uključuje De Dietrich, Baxi, Remeha, Heatrae Sadia, Brötje, Potterton, Chappée, BaxiRoca i BAYMAK.

BDR pridaje veliku važnost  odnosa sa svim uključenima stranama: zato ulaže u ljudske resurse i održava otvorene i trajne odnose s preprodajama izvan Grupe. Usredotočeni smo na zahtjev naših kupaca za inovativna rješenja i usluge u području udobnosti okoliša, nudi kompletne sustave umjesto pojedinačne proizvode.

Zahvaljujući snažnoj predanosti za istraživanje i razvoj i dovoljno financijskih sredstava, BDR Thermea može učvrstiti svoju vodeću poziciju na tržišta u nastajanju kogeneracijski  mikroaparata niskih emisija. Ne proizvodimo samo  kotlove visoke učinkovitosti, već se zalažemo za razvoj novih tehnologija za grijanje koji će igrati važnu ulogu u borbi protiv klimatskih promjena. Naš asortiman uključuje  kotlova na biomasu,  solarne kolektore i toplinske pumpe, kao i u jedinstvene razvitke koje će biti omiljeno rješenje za grijanje u budućnosti, odnosno mikro-CHP (mCHP).

BDR Thermea činjenično je neosporni lider u području kogeneracije. Sa preko 20 godina smo pod dajemo rješenja mCHP za kuće i poslovne subjekte širom Europe. Mikro-kogeneracijskog čini racionalnije naše rezerve goriva za proizvodnju električne energije, gdje se konzumira, smanjenje emisije CO2 i gubitke energije. U 2010. godini očekuje se da će biti podnesen na mikro-toplanama muralima pogodnim za obiteljskim kućama. Naš asortiman proizvoda za mCHP zadovoljava sadašnje i buduće potrebe naših kupaca.

Što je Baxi L@B?

značenje i važnost obrazovanja duboko se mijenja u trenutku ekonomskih promjena . Mi smo u povijesnoj fazi  gdje svaka  tvrtka koja je na tržištu mora ponuditi sve više kvalificiranih i profesionalno obrazovanih ljudi , kako bi se mogla razlikovali .

Edukacija postaje strateški čimbenik za razvoj konkurentnosti i alat koji može osigurati širenje kulture izvrsnosti .

Za biti na Vašoj strani i podržat Vas  već ove godine proteklom u rastu , napravili smo značajne investicije za poboljšanje i inovacijama naš projekt posvećen treninzima :  Baxi L@B.

training

Baxi L@B smo mi treneri , svatko sa važnim  i konsolidiranim  kuferom odgovornih tehničkih mogućnosti koje stavimo na raspolaganje za profesionalnost i strast . Mi smo ujedinjeni tim sa stalnom obukom osoblja uvijek u potrazi za poboljšanje i inovacije .

Zgrada Baxi L@b

Zgrada Baxi L@b

 

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset