0.00 (0.00 kn)

Zašto Multifuoco?

Početna
Zašto Multifuoco?
novosti

Zašto Multifuoco?

1

Ravnomjerna temperatura u cijeloj prostoriji.

Vrući zrak prirodno ima tendenciju da se sakuplja na stropu pošto je laganiji, gdje ćete doseći i do 30 ° C, dok je na podu temperatura 19 ° C

2

R & D Odjel za istraživanje i razvoj Piazzetta je pronašao rješenje: Multifuoco System ®, jedinstven ventilacijski sustav koji može raspršiti toplinu ravnomjerno i brzo u bilo kojem okruženju, na način da ispuhuje topli zrak pri razini poda.

3

Vrući zrak koji teče pri razini poda, te se ravnomjerno distribuira u cijeloj prostoriji, od poda do stropa pa čak na udaljenosti od izvora topline.
Multifuoco system ® kontrolira se praktičnim daljinskim upravljačem koji vam omogućava uključivanje,isključivanje i moduliranje brzinu ventilatora po potrebi. Ovaj jedinstveni sustav distribucije topline je ekskluzivna tehnologija koja se ugrađuje samo na proizvodima Piazzetta.

5

6

10   9
     
8   7
Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset