0.00 (0.00 kn)

Zašto odabrati Baxi klimu za bezbrižno ljeto? Razloga je uistinu puno!

Početna
Zašto odabrati Baxi klimu za bezbrižno ljeto? Razloga je uistinu puno!
novosti

Zašto odabrati Baxi klimu za bezbrižno ljeto? Razloga je uistinu puno!

Kod odabira najboljeg klima uređaja za svoj dom, poslovni objekt ili prostor za neku drugu namjenu, važno je imati na umu čitav niz specifikacija koje će vam osigurati hladno i bezbrižno ljeto, prilagođeno vašem osobnom životnom stilu. 

Vrhunski klima uređaji Baxi Luna svrstavaju se u visoki energetski razred A++. Riječ je o iznimno učinkovitim uređajima koji će lako rashladiti vaš prostor na idealnu temperaturu, uz nisku razinu buke, a sve to zahvaljujući naprednoj tehnologiji. Posebna inverter tehnologija omogućuje da se brzina kompresora prilagođava potrebama, odnosno na početku hlađena radi punom snagom, a kako se približava željenoj temperaturi smanjuje snagu, čime se može uštedjeti i do 40% energije u odnosu na modele koji nemaju inverter. 

Moderan minimalistički dizajn lako će se uklopiti u već postojeće uređenje vašeg doma, a stručni i profesionalni partneri tvrtke Glavaš omogućit će vam brzu i učinkovitu montažu te po potrebi servisne usluge. Pored svega Baxi Luna klime mogu se spojiti na vašu internetsku mrežu pa temperaturu vašeg doma možete kontrolirati putem aplikacije koja je dostupna za sve android i iphone uređaje. 

Kako smo vas upoznali sa prednostima Baxi klime imate priliku da odaberete najbolju klimu sa najnovijom tehnologijom, po pristupačnoj cijeni. Potražite i vi Baxi Luna klimu iz ponude tvrtke Glavaš i opremite svoj prostor kvalitetnim klimatizacijskim uređajem već od 2800kn. Posjetite nas na već poznatoj adresi Limska 4a u Sv. Lovreču i osigurajte si bezbrižno ljeto. 

Dobrodošli na naš blog! Ovdje se trudimo pružiti korisne informacije, inspiraciju i savjete iz različitih područja. Kroz naše članke želimo vam pružiti zanimljive i informativne sadržaje koje ste tražili. 
Zahvaljujemo vam na posjeti i nadamo se da će vam naši članci biti inspiracija i izvor korisnih informacija.
Ne propustite najnovije akcije i specijalne ponude tako da se pribilježite za naš newsletter program
Subscription Form
Copyright © 2023 Glavas.hr, Sva prava pridržana.
by Hyperion WordPress Hosting

Kontakt

envelopeuserphone-handset